cursor

Golfer Teeing Off 3

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Followers

fcu communication

Saturday, May 28, 2011

semester 5 sudah berakhir!

hye Olls
nampaknya dengan berakhirnya exam fOr this sem
berakhir jugaklah sesi bagi semester 5 ni
hOpe we Olls can future study fOr next sem
mOga2 we Olls akan lulus exam this sem dengan cemerlang
pray fOr us ok!
....
....
nOw, we Olls akan bercuti selama 3 minggu
semOga semua selamat pergi and selamat kembali
untuk meneruskan perjuangan semester depan
....
....
One mOre, admin want tO tell u Olls berkenaan Our new lecture kat jbtn pj
nOw, Our tuTor tak duduk kat jbtn pj Ok
dah pindah masuk unit kOkO
sO, skrg ada 4 Orang lecturer baru kat jbtn
admin pun xsempat nak jumpa they Olls
cOz, masa admin pergi jbtn they Olls ada urusan kat sekOlah
next sem bOleh la kita berkenalan dengan mereka
Pn Suriatu, Encik Wan Azaman, Encik Rosli and admin lupa pulak nama yang soRg lagi tu
anyway, welcOme tO oUr coMunity..heheh
....
....
Ok guys, selamat bercuti & bersama family
moga kita jumpa lagi next sem
lOve u Olls PJ Elite

Saturday, May 14, 2011

sepetang di pantai melawi~~~

|mls nk tulis semula|

hurm
sO excited la nak gi picnic satu kelas ni
tak pernah pergi picnic amOng Our classmate
....
....
sO, our kk dah decide tugas masing2
my hOuse kena sediakan ayam
sO, kenalah perap ayam
it's easy lol
tapi kena call mama juga tanya resipi
sebab i tak pernah buat taw!!!
thanks tO mama:)
....
....
ok fine
kena kumpul kat pertrOnas padang tembak arOund 2.00 p.m
nama je 2.00 p.m tapi biasalah
clasmate i ni time 2 la kete wat prOblem kena hantar kedai dulu
delay plak timing
lewat sikit la pergi
....
....
kOnvoi 5 biji kete pergi pantai melawi
arOund 3.30 p.m baru sampai sana
alhamdulillah semua selamat sampai
1stly, cari kawasan dulu
then, hidupkan api untuk bakar ayam
dengan adanya kemahiran yang telah we Olls pelajari ketika PL dulu
dapat jugak nak hidupkan api 2
....
....
while gurls sedap2 makan
dak2 laki la yang bakar ayam dulu
bila we Olls dah siap makan
kena sambung giliran bakar ayam
sebab diOrang nak mandi pantai
best betul diOrang
enjOy giler la
....
....
makan+photo shOt+kemas barang

thanks u Olls
kenangan manis kita bersama
I'm apreciate it
...Love u Olls...

Friday, May 13, 2011

::kejOhanan hOki tertutup Ipg KKB 2011::


wajah2 kejOhanan hOki tertutup 2011

::gol ke idak??::






::gaya pemain sipma tu::
::cucuk bendera bang???::

::apa tu?::

::sabar je la!!!::

::nak katuk sape tu himli?::

::penjaga payung ke???::

::bau apa tu ikhmal??::

::sodok je!!!::

::sape bley gelecek nie??::

::model apa nie??::




Saturday, May 7, 2011

::persaraan miss fOO::

akhirnya
tamat juga khidmat miss fOo ai Peng di IPG kAmpus kOta bharu
apa yang kami dapat buat?
we all bantu pj fighter untuk uruskan majlis persaraan miss

kami sayang miss
miss suka cakap pasal mOdal insan kat kami.
lOve u miss.
kami bukan anak kesayangan
tapi kami cuba juga!

buat miss dari PJ ELITE

video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...